Website laten maken

Het begint vaak bij een idee, je wilt iets zichtbaar(der) maken, je wilt een website laten maken. Of het is een bestaande website welke je een nieuwe look wilt geven. Zoveel aanbieders, wat moet je kiezen. Dat is afhankelijk van je wensen en je budget. Als je ruim budget hebt ga je voor een website designer met specialisten in SEO en internet marketing. Voor een lager budget is het zoeken naar een speld in een hooiberg, want welke aanbieder is nu degene die betrouwbaar genoeg is voor jouw website? Hou er rekening mee dat dit in de meeste gevallen een WordPress website is. Een website die je met gemak zelf kunt beheren, mits jij hierin wordt ondersteund. En dat is waar ik mij in onderscheidt.

Ik heb een uniek concept dat verschilt van andere aanbieders. Ik ben van mening wanneer een compleet en voordelige website hebt laten maken, je pas echt een succesvolle website kunt runnen als je eigen beheerder bent. Goedkoop een website laten maken is mogelijk, als je zelf de regie in handen wilt houden. In iedere online ondernemer schuilt een website beheerder.

website laten maken

Website laten maken

Wat ik jou lever om de website te laten maken:

  • mobielvriendelijke websites, oftewel responsive design
  • zoekmachineoptimalisatie
  • professioneel aanbod aan thema’s

En als de website staat naar wens, dan krijg je ondersteuning in het beheren van de website. Er wordt een handleiding op maat jou toegestuurd en een video opgenomen om op die manier de regie in eigen hand te kunnen nemen. Zo kun jij nadat de website is gelanceerd, zelf de SEO doen, updates uitvoeren en aanpassingen doorvoeren. 

Wat betekent dit voor jou? 

GEEN extra kosten voor website onderhoud

GEEN extra kosten voor het doorvoeren van aanpassingen

GEEN maandelijkse kosten voor hosting

Wat verwacht ik van jou?

< Je wilt een sterke eenvoudige doeltreffende basis

< Je hebt een duidelijke visie wat je wilt bereiken met de website

< Je durft ideeën los te laten om vanuit eenvoud succesvol te worden

< Je wilt graag je eigen website in beheer hebben

< Je zorgt voor eigen hosting

Er wordt NIET gewerkt met een tijdslimiet om alles zo snel mogelijk online te krijgen. Het draait om het resultaat en deze staat voorop. Hierdoor is er ruimte voor aanpassingen wanneer nodig en wordt er transparant gewerkt in de vooruitgang.

Voorop gesteld wordt er gewerkt op basis van een feilloos vertrouwen.

Website laten maken met een resultaatgerichte aanpak gericht op een sterke basis.

Ik werk niet met iedereen. Daarom vind ik het belangrijk dat je ideeën durft los te laten om te bereiken wat je wilt bereiken. Ik werk aan een sterke basis, waardoor je website inzichtelijk blijft voor Google en jouw website juist een professionele look krijgt. Vaak is minder meer. Zit de kracht in de eenvoud.

Durf jij die uitdaging voor jezelf aan?

website laten maken

Website laten maken prijs

Alles wat ik lever is voor een kleine prijs van €200. Ik werk vanuit huis en maak maximaal 4 websites per maand.

Voor €200 krijg je

  • een complete en professionele website
  • volledig beheer over je website
  • ondersteuning zonder beperkingen

Wanneer er andere wensen zijn als logo & huisstijl zijn de prijzen vanaf €250. Dit is afhankelijk van jouw wensen.

Neem contact met mij op door onderstaand formulier in te vullen en/of stuur direct een email naar elisabeth@onderneemjouwsite.nl.