Over mij

quote start

De hoeveelheid werk om een online business op te zetten, wordt vaak onderschat. Je wordt overspoeld door informatie van allerlei internet marketeers en verscheidene blogs en inzichten. Daarnaast weet je op een gegeven moment ook niet meer wie betrouwbaar is en welke investeringen je nu wel of niet het beste kunt maken. Het wordt gewoon teveel.

En dat is precies waar ik jou kan ondersteunen!

Onderneem jouw Site is er om de online ondernemer te ondersteunen. Om knopen door te hakken en verzamelde informatie duidelijk te presenteren. Je kunt je laten inspireren of een nieuwe internet marketeer ontdekken voor vernieuwende inzichten en nieuwe strategiën. Een ander en beter verzamelpunt van informatie en expertise is er niet. Onderneem jouw Site zorgt voor verheldering, groei en kennis op het gebied van online ondernemen.


Ben jij op zoek naar iemand die verheldering, groei en kennis biedt?

meDan is Onderneem jouw Site de start voor jouw online business. Mijn naam is Elisabeth en ik deel mijn kennis met jou. Net als jij, ben ik iemand met ambities en doorzettingsvermogen. Iemand die niet opgeeft, zich ontwikkelt en niet schroomt om een obstakel te overwinnen. Ik verzamel de feiten van het internet, pas ze toe en presenteer. De persoonlijke noot zorgt voor herkenning en begrip. Ik ben echt.

Wanneer ik een obstakel weet te overwinnen, voel ik me sterk van binnen. Ik bemerk dat ik de kennis hoe ik dit obstakel heb overwonnen, wil delen en anderen wil helpen. Daarnaast ben ik altijd zoekende op internet. Dit kunnen plugins zijn, reviews, nieuwe strategiën, seo, analytics en nog veel meer. Ik ga van hot naar her en ontdek dat er teveel informatie is. Ik eindig met het doorhakken van knopen om weer verder te gaan. Iets wat veel makkelijker kan worden gemaakt voor iedere online ondernemer die zich wil blijven ontwikkelen.


Om die redenen ben ik Onderneem jouw Site begonnen, om de online ondernemer een start platform te bieden om zich verder te kunnen ontwikkelen. Het zij om obstakels te overwinnen, het zij voor inspiratie, vernieuwende inzichten of nieuwe strategiën. Want als ik knopen kan doorhakken, kan jij het zeker!

quote jezelfHet was voor mij in het begin zoeken naar hoe en wat. Veel websites gepubliceerd en weer laten verdwijnen. Een strategie omarmt omwille van ´je moet ergens beginnen´. Gaande weg geleerd wat bij mij past als persoon en wat totaal niet. Internet marketers gevonden die het anders doen en succesvol zijn. En dit alles heeft tijd in beslag genomen. Mijn motivatie van tijd tot tijd versnipperd en de drive laten ontnemen. Van tijd tot tijd dwaalde ik maar wat rond en kon ik niet vinden wat ik nodig had. Ik had behoefte aan een site als Onderneem jouw Site. Daar waar overzicht gepresenteerd wordt en je je kan ontwikkelen buiten een gesettelde strategie om. Tijd om zelf deze website neer te gaan zetten. Een platform van een ervaringsdeskundige die al veel heeft gezocht, gevonden en toegepast. Je vindt er verheldering, groei en kennis. Ik merkte dat ik daadwerkelijk online ondernemers inspireerde in opgedane inzichten. En ik kan dat ook voor jou.

Vanuit dit vertrekpunt ben ik Onderneem jouw Site gaan vormen. Heb ik eboeks geschreven en beschikbaar gesteld voor Onderneem jouw Site. Mijn kennis omtrent online ondernemen heeft zich gevormd in andere projecten, als expert op verbaal geweld in de relationele sfeer, het coaching programma True Color Women in Veenendaal en een eigen radioprogramma Just Elisabeth bij Valleiradio.

Zolang je doet wat bij jouw past, blijf je gemotiveerd en gedreven om te doen wat jij wilt doen.

quote kracht

En wat kan jij doen?

checkHou mij op de hoogte van jouw ontwikkelingen en inzichten.

checkDownload een eboek. Schrijf je tegelijk in op mijn mailinglijst en kom in contact met mij. Ik luister graag naar jouw verhaal.

checkZet sociale media in en/of volg Onderneem jouw Site:

Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube

Samen kunnen wij bouwen aan een prachtig verzamelpunt van informatie.

Ben je geïnteresseerd in True Color Women in Veenendaal? Neem dan contact op. Bekijk of het iets is voor jou om aan deel te nemen of om te organiseren in jouw eigen regio.

poloraid-over-mij

Meer over mij

Nog even een persoonlijke noot. Naast alle online en offline activiteiten, woon ik in Veenendaal met mijn 2 dochters, een kat, 2 konijnen en vissen. Een gezellig rijtjeshuis vlakbij de winkels. Ik luister graag naar akkoestisch en/of sing en songwriter muziek en zing vals hard mee. In de auto, onder de douche (hoe cliche) en gewoon thuis. Ook op de fiets kunnen wij drieën vrolijke kinderliedjes zingen. Vooral als het regent. Eigenlijk ben ik gewoon graag mijzelf en sta ik positief in het leven. Dat wil niet zeggen dat ik een die hard optimist ben. Ik bedoel, de zon schijnt echt niet elke dag, er is ook regen nodig om de plantjes te laten groeien. Wel ben ik ervan overtuigd dat het leven je niet meer geeft dan je aankan. Het heeft mij sterker gemaakt en gebracht tot waar ik nu ben. En de reis wordt alleen maar mooier en intenser.

Naast deze bekentenis over mijn persoon, kun je nog meer over mij te weten komen via de sociale media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube