By January 1, 2016 0 Comments Read More →

Goede voornemens 2016 met echte ballen

Dag 2015 en hallo 2016. Het is 1 januari en hoewel ik een mooi jaar heb gehad, gaan we knallen in 2016. En zoals elk nieuw jaar heb je weer nieuwe goede voornemens gemaakt. Variërend van afvallen, meer sporten tot carrièregerichte doelstellingen. Zelf heb ik 3 doelen gesteld om in 2016 te verwezenlijken. Drie doelen die overzichtelijk zijn en haalbaar. En als ik ze afgecheckt heb van de lijst, is het mooie eraan dat er weer nieuwe gaan ontstaan. Nieuwsgierig naar wat ik wil gaan bereiken in 2016?

gelukkig nieuwjaar

#1 Mijn eigen radioshow

Eh ja, dus echt wel! Ik was al bezig eind 2015 met een aantal testopnames van de show. Nog een paar testopnames te gaan en dan een officiële datum prikken om daadwerkelijk live te gaan. En nee het is niet zomaar een programma dat ouwehoert en wat plaatjes draait. Het is een programma dat inspireert, kennis overdraagt en dat een luisterend oor biedt. Een programma dat wekelijks een onderwerp uit mijn leven behandeld en uitdiept. Vanuit de categorie sing/songwriter worden er bijpassend plaatjes gedraaid. Plaatjes die je wel of totaal niet kent, maar goed aan zal sluiten bij het te behandelen onderwerp.

De onderwerp zijn informatief en worden behandeld door mij of door middel van interviews van experts. En het mooie ervan is, dat ook jij gewoon kan meeluisteren. Mijn radioshow zal te beluisteren zijn via ValleiRadio. Dit is een internetradiostation waar je kunt luisteren via de website of door het installeren van de gratis app TuneIn. Mijn radioshow zal te beluisteren zijn op de donderdagavond. Exacte datum en tijd van de eerste show volgt zodra dit bekend is.

boek

#2 Mijn boek uitgeven

Dat wordt ook hoog tijd. Ik ben al een eind gevorderd, maar nog steeds niet uitgevoerd. Zo heb ik de cover van mijn boek al af en staat de website klaar. Ik heb zelfs al een groot deel geschreven. Nog een aantal interviews met bepaalde instanties, welke nog verwerkt worden in het boek en de inhoud staat dan bijna. Het is nog wel belangrijk dat ik een uitgever vind die dit boek wil uitgeven. Om dit doel te bereiken zijn er nog een aantal punten die ik behoor te voltooien, namelijk:

 • Interviews met intstanties
 • Boek schrijven
 • Uitgever in de arm nemen

Easy peasy. Toch? Ik ben al een flink eind, nu nog knallen naar het einde in 2016. Interesse in het boek, waar het over gaat of misschien iets voor iemand die je kent? Het boek gaat over verbaal geweld binnen de relationele sfeer en meer informatie kun je vinden op Zo, die tyfus kerstboom staat. Een boek dat geschreven wordt met behulp van de kennis van experts. Uiteraard volgt er hier een update van de ontwikkelingen.

truecolorwomen

#3 True Color Women draait

True Color Women is een empowering groep van vrouwen uit Veenendaal en omstreken. Als coach wil ik hier vrouwen begeleiden in het bereiken van hun doelen. Het is alleen door en voor vrouwen, om op die manier een veilige omgeving te creëren en de kracht van vrouwen te benadrukken. Als coach wordt er gewerkt aan het bereiken van stappen om het uiteindelijke doel te behalen. Je stapt uit een comfortzone om steeds weer een nieuwe te maken en als persoon te kunnen groeien. 

Als je in de omgeving woont of je kent iemand uit de omgeving die wellicht interesse heeft? Via TrueColorWomen kun je meer informatie inwinnen. Ook kun je je hier opgeven. We zijn er nog niet. Om echt daadwerkelijk van start te gaan, is er nog het volgende nodig:

 • Een geschikte locatie
 • Studiemateriaal
 • Sprekers

De eerste twee zijn onderzocht en worden nog beter bekeken. Ook een tijdstip wordt besproken met de locatie. Studiemateriaal wordt ontwikkeld voor de eerste bijeenkomst. En sprekers zijn van harte welkom, mits je een vrouw bent en een hart hebt voor vrouwen die vanuit hun positie willen opklimmen. Uiteraard volgt er hier een update van de ontwikkelingen.

Enniehoe, zijn dit prachtige doelstellingen voor mijn 2016. Maar wat doe jij? En voor welke voornemens heb je ballen nodig?

goede voornemens 2016 met ballen

Goede voornemens 2016 met ballen

We kennen de goede voornemens wel die er meestal worden gemaakt. Op 1 januari wordt er een blik hardlopers losgetrokken en is de meerderheid sportief aan het jaar begonnen. Dieetplannen worden gesmeed om de feestelijke kilo’s weer aan de weg te zetten. 80% zegt dat ze deze plannen niet hebben, maar dat komt vast omdat ze nog niet op de weegschaal zijn gaan staan in het nieuwe jaar. Dan zingen ze wel anders, of eerder piepen. Ennieho, zolang je haar maar goed zit.

Maar even alle (on)zin op een stokje. Goede voornemens is iets wat hoort bij het ingaan van het nieuwe jaar. Zeven op de tien Nederlanders zegt wel dat ze geen goede voornemens maken, maar elk klein voornemen is al een voornemen. We praten niet over grote aanpassingen in je leven?!

Zo heb ik wel een aantal goede voornemens gevonden, waarvan ik van mening ben dat ze geen kwaad kunnen, maar eerder goed zullen doen. Ik heb het dan over goede voornemens 2016 met ballen. Daar waar je wat voor zou moeten doen of aanpassen om beter resultaat neer te zetten. Vergeet het hardlopen en diëten, ga:

 • “Nee” zeggen, als je er eigenlijk het lef niet voor hebt. Dit scheelt je tijd en stress. Daarnaast is het goed voor je eigenwaarde en je zult er meer respect mee afdwingen.
 • Meer tijd voor jezelf vrij maken. Je voelt je beter, ziet er beter uit, bent meer uitgerust en kunt je werk, de dagelijkse verplichtingen en plotselinge problemen beter aan.
 • Tijd voor je partner vrij maken
 • Niet meer afhankelijk zijn van de bevestiging van anderen. Jij bent jijzelf en zoals jij bent is het goed.
 • Neem afstand van alle ellende (negatieve berichten) die je over je uitgestort krijgt en trek je eigen leven

En nu ben ik benieuwd naar jouw meest belangrijkste doel voor 2016. Oftewel je van alle goede voornemens 2016, wat is de allerbeste. Degene die jou het meeste uitdaagt en jou die persoonlijke groei naar een nieuw niveau gaat brengen. Shoot!

Ik deel:
Posted in: Goede voornemens

About the Author:

Na vele jaren online mijzelf te ontwikkelen, door de vele zoektochten naar de antwoorden om weer verder te kunnen, vond ik het tijd om anderen een zoektocht te besparen. Om het startpunt te worden voor verheldering, groei en kennis. Het platform waar kennis gebundeld is en je gemakkelijk in contact komt met nieuwe verfrissende ideeën. Op jouw site!

Post a Comment