By November 9, 2015 0 Comments Read More →

Beste premium WordPress thema

Er zijn al vele artikelen geschreven over de beste premium WordPress thema’s, echter ik zie mijn premium thema’s niet opduiken in deze lijsten. Dat terwijl het enorm goede premium thema’s zijn en de support erg goed is. Daarnaast kun je enorm veel kanten op met deze thema’s, waar anderen misschien toch te kort schieten. Tevens ben ik niet iemand die niet graag overal haar WordPress thema’s vandaan pluk, maar liever werk met hetgeen waar ik vertrouwen in heb.

Ik zal je eerst het verschil uitleggen tussen gratis en premium en waar een thema aan moet voldoen, voordat ik je vertel over Solostream. Crap, deed ik het nu toch al een beetje. Ben je nieuwsgierig? Sla het begin dan over…

premium WordPress thema's

Waarom een premium thema?

Om deze vraag te beantwoorden, neem ik je mee naar de wondere wereld van gratis thema’s. Hoewel ze gratis zijn en dus geen investering vereisen, is er vaak geen ondersteuning voor deze thema’s. Er is geen garantie op de werking van het thema en update frequentie. Ook zijn deze thema’s nogal gewoontjes, wat jouw niet ‘uniek’ maakt. Velen zijn ook niet responsive. En als je pech hebt, kies je een thema met een spam of pishing link.

Premium thema’s hebben dus veelal een A+ ondersteuning. Deze thema’s zijn betrouwbaar. De thema’s worden op regelmatige basis geupdated, voorzien vaak in een levenslange ondersteuning en uitgebreide documentatie. Premium WordPress thema’s hebben een aantal unieke features, in tegenstelling tot de gratis thema’s. Ook is er veel aandacht voor details als instellingen voor de SEO van je website. Premium WordPress thema’s zijn helemaal niet zo gewoontjes, omdat je ze vaak kunt aanpassen naar wens om zo uniek mogelijk te zijn.

Wil je toch gaan voor een gratis thema? Zorg dan voor een fatsoenlijke leverancier.

wordpress thema

Waar moet een goed WordPress thema aan voldoen?

Een goed thema geeft jouw website een onderscheidend karakter en gevoel dat een positieve impressie uitzendt. Een thema behoort goed gestructureerd te zijn, wil je goed scoren op de zoekmachines. Maar boven alles, moet een thema voldoen aan de eisen en doelen die jij stelt, maar het helpt om ook wat basispunten in je achterhoofd te hebben:

  • Schik niet in op features en functionaliteit die je nodig hebt.
  • Gebruik een thema die gemakkelijk is in gebruik en in aanpassen en aansluit op je doelstelling.
  • Weet zeker dat de ontwikkelaars actief zijn en er regelmatig updates zijn.
  • Bekijk de beschikbare support.
  • Zorg dat je thema aansluit bij tegenwoordige behoeften en dus niet verouderd is.
  • Het thema is responsive.
  • Extra vind ik het belangrijk dat je het thema gemakkelijk kunt vertalen.

En dan nu de premium WordPress thema’s die hieraan voldoen, Solostream.

solostream wordpress premium thema

Waarom solostream premium WordPress thema’s?

Premium thema’s kunnen teveel features hebben, duur zijn of te commercieel. Solostream heeft dit geen van allen. Solostream zorgt voor een professionele ondersteuning. Daarnaast is het een kleine prijs voor toegang tot alle thema’s. En als je dit nog niet zo ziet zitten, bieden ze ook gratis thema’s aan. Alle thema’s zijn responsive en volledig naar jouw hand te zetten qua kleur en look. Oke, niet alles als je scripten niet onder de knie hebt, maar goed je krijgt het idee. En Solostream heeft iets waardoor ik razend enthousiast ben over hun thema’s. Het heeft prachtige flexibele premium WordPress thema’s die naadloos aansluiten bij de behoeften van de tegenwoordige internetgebruiker.

Wat zijn dan die tegenwoordige behoeften van de internetgebruiker? Daarvoor laat ik je deze mooie grafiek zien van CBS over internetgebruik in Nederland.

Share-households-with-devices-with-internet-access-15-03-10

90% van de Nederlanders zijn online elke dag. Zoals je kunt zien vervangt de mobiel en tablet de computer. Dat betekent dat jouw website goed leesbaar moet zijn voor deze apparaten. Een thema moet hier in meegaan. En naar mijn mening zijn dit thema’s die een magazine style hanteren.

magazine thema's

De magazine WordPress premium thema’s

Magazine thema’s hebben een aantal karakteristieken die hen onderscheiden van traditionele thema’s:

  1. Ze gebruiken samenvattingen of koppen op de homepagina, in plaats volledige posts.
  2. Het functioneert meer als een doorgang naar de content op de rest van de site om dieper te duiken.
  3. Magazine thema’s doen meer moeite om de content te organiseren, om te presenteren wat het meest belangrijk is, terwijl de traditionele blog zich baseert op wat het meest recent is.

Solostream heeft prachtige magazine thema’s en gaat daarom met de tijd mee. Mensen willen gemakkelijk jouw content kunnen vinden en lezen. Het is dus gebruikersvriendelijk. Daarnaast doorbreek je ook het standaard bloguiterlijk en maak je jezelf uniek. Een magazine thema is een zichtbaar aantrekkelijker design.

Op de homepage laat je een grotere hoeveelheid relevante informatie zien. Dit kan per onderwerp, populariteit of gewoon datgeen wat jij onder de aandacht wil brengen. Jij bent in controle wat jij wilt featuren en dus zichtbaar wil maken op je homepage. Je kunt de content per categorie overzichtelijk aanbieden al vanaf je homepage. Iets wat Solostream gemakkelijk aanbiedt in hun thema’s, waardoor het niet veel tijd kost om het die uitstraling te geven die het verdient. Het staat natuurlijk ook een stuk professioneler.

Verlies niet het overzicht uit oog door enthousiasme, en maak het duidelijk. Begeleid je bezoekers naar diepere lagen in je website.

Nu zijn wij wel enthousiast over Solostream, maar ben jij overtuigd? Wat vind jij van Solostream? Wat is jouw favoriete Premium thema?

Ik deel:
Posted in: Webbouw

About the Author:

Na vele jaren online mijzelf te ontwikkelen, door de vele zoektochten naar de antwoorden om weer verder te kunnen, vond ik het tijd om anderen een zoektocht te besparen. Om het startpunt te worden voor verheldering, groei en kennis. Het platform waar kennis gebundeld is en je gemakkelijk in contact komt met nieuwe verfrissende ideeën. Op jouw site!

Post a Comment